Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس واحد حقوقی شهرداری گرگان در خصوص پیگیری های مربوط به حادثه سوختن آبشار مصنوعی ناهار خوران گفت: دادخواست تامین دلیل را به دفتر الکترونیک قضایی تحویل داده ایم و به واسطه تامین دلیل، دادخواست مطالبه خسارت در دادگاه گرگان تنظیم می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا از گرگان؛ مرتضی فاضلی عارف معاون زیربنایی، حمل و نقل و ترافیک شهرداری گرگان در گفتگو با برنا در خصوص جزئیات مربوط به روند ساخت آبشار مصنوعی ناهار خوران اظهار کرد: وقتی در واحد عمران پروژه ای ساخته می شود نگهداری از آن به عهده ما نیست گرچه زمان اتمام این پروژه تابلویی نصب شده بود که به دلیل احتمال برق گرفتگی شهروندان به سازه نزدیک نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر حدود ۶ سال از ساخت آبشار مصنوعی ناهار خوران می گذرد.

وی افزود: این پروژه در ابتدا طوری تعریف شده بود که با سنگ ساخته شود اما هر کدام از این سنگ ها حدود ۸ تن وزن دارد و ما در زمان ساخت از مشاور پروژه خواستیم محاسبات خود را بیاورد که چطور می شود این حجم سنگ را تا ارتفاع ۱۵ متر برای این سازه در نظر گرفت.

فاضلی عارف بیان داشت: در نتیجه موضوع ساخت آبشار با سنگ طبیعی که امکان ریزش آن وجود داشت منتفی شد و بعد مقرر شد در صورت اخذ مجوز از منابع طبیعی یک رستوران تمام شیشه ای در فضای داخلی آبشار ساخته شود که منابع طبیعی با این طرح مخالفت کرد.

وی تصریح کرد: از پایین تا حدود ۵ متر ابتدایی آبشار از جنس سنگ و ادامه آن از جنس فایبر گلاس بود اما در یک نقطه از بالا تا پایین سازه فایبر گلاس بود.

معاون زیربنایی، حمل و نقل و ترافیک شهرداری گرگان با بیان اینکه در آن زمان حدود ۴ میلیارد برای این پروژه هزینه شد گفت: در حال بررسی چگونگی اجرای طرح مورد نظر در این مکان هستیم.

حسین امامی کارشناس واحد حقوقی شهرداری گرگان نیر در این خصوص در صحن کمیسیون خدمات، سیما، منظر و زیست شهری شورای شهر گرگان اظهار کرد: قاضی کشیک در خصوص حادثه ای که توسط مسافر اهل سبزوار برای آبشار مصنوعی ناهار خوران اتفاق افتاد به دلیل غیر عمد بودن این حادثه تشخیص داد که این فرد فعلا آزاد باشد و شهرداری دادخواست مطالبه خسارت دهد.

وی افزود: دادخواست تامین دلیل را به دفتر الکترونیک قضایی تحویل داده ایم.

امامی گفت: به واسطه تامین دلیل، دادخواست مطالبه خسارت در دادگاه گرگان تنظیم می شود و بعد از اینکه دادگاه وارد دعوی شود، به واسطه محل سکونت خوانده عدم صلاحیت به دادگاه سبزوار داده می شود.

وی افزود: به استناد تامین دلیل که ۸ میلیارد خسارت تعیین شده است دادخواست مطالبه خسارت و اخذ نظر کارشناس داده می شود و برای پرداخت درصد خسارت محکومیت ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان دادخواست مطالبه خسارت شهرداری گرگان تامین دلیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان

ایسنا/گلستان معاون خدمات شهری شهردار گرگان گفت: شهرداری گرگان در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال هزینه صرف ساماندهی و کنترل جمعیت سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر کرد.

احمد سالاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه شهرداری گرگان به منظور نگهداری سگ‌های بلاصاحب بعد از جمع‌آوری اقدام به ساخت پناهگاه می‌کند، اظهار کرد: این پناهگاه در مساحت یک هزار مترمربع و با ظرفیت ۳۰۰ قلاده سگ در حال فعالیت است.

وی جمع‌آوری، عقیم‌سازی، واکسیناسیون، نگهداری، غذادهی و مدیریت را از جمله اقدامات انجام شده در این پناهگاه برشمرد و تصریح کرد:  این ظرفیت پناهگاه ساخته شده برای شهر گرگان کافی است اما متأسفانه شاهد رهاسازی سگ‌های بلاصاحب از شهرها و روستاهای اطراف در شهر گرگان هستیم که این امر مشکلاتی را در تأمین فضا ایجاد می‌کند.

معاون خدمات شهری شهردار گرگان با بیان این مطلب که به ازای هر قلاده سگ ۳۵ میلیون ریال هزینه می‌شود، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به منظور جمع‌آوری، واکسیناسیون، تغذیه و نگهداری سگ‌های بلاصاحب و مدیریت مجموعه پناهگاه، بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

سالاری با توضیح اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ یک هزار و ۹۴۲ قلاده سگ جمع‌آوری و در این مرکز نگهداری شده است، افزود: دامپزشکی، بهداشت و درمان، شهرداری، نیروی انتظامی و مراجع قضایی دستگاه‌هایی هستند که در خصوص سگ‌های ولگرد وظیفه‌مند هستند.

معاون خدمات شهری شهردار گرگان خاطرنشان کرد: فرهنگ‌سازی و آموزش شهروندان در قبال بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و هشدار درباره گزش کودکان توسط سگ‌های ولگرد، دو اقدام مهم برای حل معضل سگ‌های ولگرد است.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • ترمیم راه‌های روستایی در کرمان با شروع بارش باران + فیلم
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه ۱۸۰ واحدی زیتون گرگان
  • فران: امیدوارم در بازی سوم، کار را تمام کنیم
  • نماینده ایران در فینال غرب آسیا زنده ماند
  • سوپر لیگ غرب آسیا| پیروزی شهرداری گرگان در دومین فینال
  • پیروزی شهرداری گرگان در دومین دیدار فینال سوپر لیگ غرب آسیا
  • جدال شهرداری گرگان با الریاضی لبنان برای قهرمانی