Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی هاشمیان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان، اظهارکرد: در پرونده فرهنگ شهر، 20 فقره زمیخواری کشف شده که در مجموع 1500 میلیارد تومان ارزش گذاری شده است.

وی افزود: یکی از مشکلاتی که در حوزه دستگاه قضایی در سطح کشور بخصوص در گلستان وجود دارد، کمبوداطلاعات حقوقی مردم است لذا با کمک معاونت اجتماعی پیشگیری از جرم جلسات و برنامه های مختلف آموزشی برای آگاه سازی عموم مردم برگزار کرده ایم و از جمله استان های برتر شناخته شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دادگستری گلستان با بیان اینکه به تعامل گسترده با رسانه ها پرداختیم، گفت: یکی از امتیازاتی که معاون اول قوه قضاییه برای دادگستری استان بر شمردند، تعامل گسترده با خبرنگاران و انتقال خبرها به اشکال مختلف در فضای مجازی و سایر رسانه ها بوده است.

هاشمیان در ادامه بیان کرد: به دلیل نبود نقشه جامع اراضی ملی(UTM) در بعد از انقلاب، افراد سودجو شروع به دست اندازی به اراضی استان کردند و به صورت ویژه در منابع جنوبی گرگان، زمین ها را به قیمت گران سند گرفتند وفروختند.

وی ادامه داد: زمین ها در سال 47 به نام محمد رضا پهلوی سند زده شده بود و بعد از انقلاب اداره ثبت و بنیاد مستضعفان به خاطر برداشت غلط از این اسناد زمین ها را انتقال دادند ، در حالی که بنیاد فقط می توانست پلاک آن را انتقال دهند.

هاشمیان با بیان اینکه با اجرای این طرح جلوی زمینخواری بیشتر بسته می شود، تاکیدکرد: هیچ بهانه‌ای دیگر برای توجیه و سهل‌انگاری دستگاه ها وجود و دستگاه قضا محکم و به جد برخورد می شود .

وی ادامه داد: به دلیل شفاف نبودن نقشه های اراضی در این زمین ها، ساختمان ساخته شد اسناد آنها باطل و به اراضی ملی بازمی گردد.

هاشمیان گفت: تاکنون چندین هکتار از از زمین ها خلع ید شد و بسیاری از زمین های زیارت توشن قلعه حسن، علی آباد افرا تخته، شموشک شصت کلا مینودشت و گالیکش بوده است.

وی با اشاره به اینکه بارها گفتم، منتظر نمی مانیم که خود دستگاه ها گزارش دهند، گفت: ما منتظر نمی مانیم که ساختمان ها ساخته شود و بعد تخریب و خلع ید کنیم. ما هفتگی رصد و پایش می کنیم.

وی توضیح داد: بسیاری از این افراد به دلیل ورود دادگستری، از عدم اطلاع مردم سوء و اقدام به انتقال سندمی کنند لذا از مردم می خواهیم بدون اطلاع و تحقیق به صورت عادی قراردادی در املاک ثبت نکنند و به دفتر خانه های اسناد رسمی و استعلام از منابع طبیعی و تنظیم قرار داد و ثبت در دفترخانه های اسناد رسمی بپردازند.

هاشمیان یادآورشد: افرادی که سندهایی به ویژه در حاشیه ناهار خوران و فرهنگ شهر در اختیار و قصد انتقال آن را دارند حتما از منابع طبیعی استعلام بگیرند تا گرفتار نشوند و مردم نیز بدون استعلام اقدام به خریداری نکنند.

رئیس دادگستری گلستان اکثر پرونده های در محاکم قضایی را از بی اطلاعی حقوقی مردم بیان کرد و گفت: بسیاری از آنها دارای مشکلات عمده در قرار دادها هستند که مردم را گرفتار و ورودی پرونده های دادگستری را زیاد می کنند .

وی با بیان اینکه هنوز قطعیت پیدا نکرده که دستگاهی برای سودجویی در اراضی فرهنگ شهر اقدام کرده است، گفت: متولی اصلی مجوز دادن امر منابع طبیعی است.

هاشمیان گفت: اقدامات برای رسیدگی به پرونده های زمین خواری 4 مرحله دارد که در پرونده گرگان یک مرحله آن که تعیین کمربندی از انتهای فرهنگشهر تا انتهای سروش بود، انجام شده و کسی نمی تواند به اراضی تعرض کند، در ناهار خوران ، پارک النگدره، شهرک تالار و زیارت هم ارضای وجود دارد که باید حصار کشی شود.

وی اذعان کرد: در این بازه زمانی که ورود پیدا کرده ایم، متخلف در حد مدیرکل نبوده و افراد میانی در حد کارشناس بود که برخورد شده است اما رای آنها صادر نشده است.

هاشمیان با بیان انکه در 5 ماه اخیر که برای نقشه اراضی ملی UTM به دستگاه نامه زده ایم ، گفت: 24 دستگاه ، آن را اجرا کردند اما سایر دستگاه ها دلایلی همچون کمبود منابع مالی را برای عدم اجرای آن عنوان کردند . شهرداری های استان تمایلی به اجرای این سیستم نداشتند در حالی که بسیاری از این اراضی متعلق به آنها است.

هاشمیان افزود: از طریق سازمان ثبت اسناد در حال شناسایی این دستگاه ها برای حفظ بیت المال هستیم .

وی ادامه داد: این در راستای مصوبات شورای حقوق بیت المال متشکل از مدیران دستگاه های مربوطه بوده است که در استان ما به صورت زیر بنایی انجام شد.

رئیس دادگستری گلستان به دریاخواری، کومه هاو صیدهای غیرمجاز نیز اشاره کرد و گفت: حدود 5 هکتار، کومه های غیر مجاز در میانکاله و آشوراده و در سواحل دریا ساخته شده است و ما برای تخریب آن ورود پیدا کرده ایم.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۵۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ایجاد بنا و تاسیسات، خاکبرداری و خاکریزی، گود برداری، پی کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه کنی و خشک کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می شود و با متخلفان در این زمینه برخورد می شود.

 

علی مبارکی افزود: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، ماموران جهاد کشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا راساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده کنند.

 

رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور هم گفت: ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان در محدوده روستاهای حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان قلع و قمع شد.

 

جهانداری با بیان اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بود، ابراز کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان شده بود و افراد در داخل زمین ها مشغول ویلا سازی شده بودند، تمامی این دیوار کشی ها تخریب شد.

 

وی بیان داشت: این اقدام قانونی منجر به قلع و قمع ۱۰ مورد دیوارکشی به مساحت ۵۶۰ مترمربع، یک استخر به مساحت ۵۰ متر مربع و معدوم سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده سازی و قطعه بندی شد و ۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

 

جهانداری از مردم خواست: هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌ های کشاورزی را از طریق سامانه ۱۳۱ گزارش کنند.

 

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • آزادسازی ۲هزار متر از زمین های کشاورزی در رامسر
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز